Smarta mervärdestjänster för alla dina kunders behov

Vi erbjuder smarta tjänster som ska förbättra och underlätta för dig som kund.
Anpassa innehållet i ditt erbjudande efter dina kunders behov och leverera över förväntan.

Konfiguration Paketering
Displayskydd Utbyteshantering
Återvinning

Konfiguration av mobila enheter

Vi skräddarsyr innehållet i kundens mobila enheter efter behov och önskemål; exempelvis företagsunikt innehåll, operatörs-  och
e-postinställningar. Med några knapptryckningar har din kund en synkroniserad enhet färdig att användas i det dagliga arbetet.

Paketering av produkter

Gör dina produkter unika genom att paketera & plasta in dem för exempelvis säsongskampanjer, tillsammans med utvalda tillbehör eller SIM-kort. Tillsammans med 20:20 Mobile gör du dina produkter mer personliga.

Skydd mot repor och slitage

Skydda din elekroniska utrustning mot repor och slitage. Vi hjälper dig genom att applicera displayskydd på dina kunders telefoner. Enkelt och smidigt så att telefonen är klar att användas direkt vid leverans.

Utbyteshantering

Vi hjälper dina kunder att hantera defekta telefoner på ett smidigt sätt. Från utbyteslagret skickas en utbytesenhet direkt till din kund. Vi reparerar den trasiga enheten och returnerar den till utbyteslagret. Hjälp dina kunder att minimerar värdefull tid utan mobiltelefon.

Återvinn gamla enheter

En eftermarknadstjänst som ger dig möjlighet att köpa tillbaka dina kunders gamla mobiltelefoner och sälja dem till 20:20 Mobile. Produkterna demonteras och sorteras så att så många komponenter som möjligt återvinns.


Google Translate
© Copyright 20:20 Mobile 2012. All rights reserved.